Onze winkels

Telkens een stukje hemel op aarde voor ieder met een artistiek hart!

Odoo - Sample 1 for three columns

DE WIEUW ANTWERPEN

SCHELDESTRAAT 59
2000 - ANTWERPEN
+32 (0)3 244 13 14

Telkens open van maandag tot en met zaterdag, van 09u30 - 18u00.
Odoo - Sample 2 for three columns

DE WIEUW SINT-NIKLAAS

STATIONSSTRAAT 107
9100 - SINT-NIKLAAS
+32 (0)3 206 72 30

Telkens open van dinsdag tot en met zaterdag, van 10u00 - 18u00.

Kunstenaarsparadijs De Wieuw

Een vaste waarde in het hartje van Antwerpen

De Wieuw is een zaak die een hele tijd terug gaat; maar liefst acht generaties. Het begon allemaal in 1825 toen kurksnijder Jacobus De Wieuw, zich als glazenmaker in Antwerpen vestigde. De jaren nadien werd de zaak steeds van generatie op generatie doorgegeven; Frans, Carolus, Bonaventure, Jan sr., Karel, Guy en tot slot Nikki. Maar wat maakt dit familiebedrijf een vaste waarde in Antwerpen? 
Zakendoen zit bij familie De Wieuw al acht generaties lang in het bloed. We zijn gespecialiseerd in kaders, inlijstingen en sinds 2009 ook in kunstenaarsmaterialen. Elk familielid heeft door de jaren heen zijn inbreng gehad en op zijn eigen creatieve en originele manier een steentje bij gedragen bij de zaak hoe ze op de dag van vandaag is. Niet alleen het assortiment werd telkens uitgebreid maar ook ons winkelpand kreeg stelselmatig meer vierkante meters en andere indelingen.
Door die vernieuwingen en uitbereidingen, beschikken we nu over een in de BENELUX ongeziene verkoopsoppervlakte van 2000m2. Naast de bestaande inlijstwerk en het ruim aanbod van foto- en standaardkaders, bieden we een waar kunstenaarsmekka waar zowat alles te vinden is voor o.a. kunstschilders, boetseerders, steenkappers, etsers, fotografen, architecten, ontwerpers en de moderne kunstenaar.

Kwaliteit voor de juiste prijs

Wij als kunstenaarsparadijs willen voorzien in het verfraaien van kunstwerken zodat deze passen in het interieur van de klant. We willen jullie creativiteit stimuleren door het voorzien en aanbieden van alle nodige kwaliteitsvolle materialen om kunst te creëren. Dit gaat van beeldhouwen, schilderen, boetseren tot het presenteren van je finaal werk. In dit aanbod dragen we kwaliteit alsook betaalbaarheid hoog in het vaandel. Door de ruime oppervlakte zijn we in staat om jullie ook een ruime keuze te bieden op elk gebied.
We trachten als winkel ook het ’one-stop-funshopping’ na te streven; al uw behoeftes bevredigen op één plek.  Ons assortiment geeft je verschillende mogelijke alternatieven in onze vier grote afdelingen: kunstenaarsmateriaal - kaders&inlijstingen - hobbymateriaal en kantoorbenodigdheden. Naast shoppen kan je ook even relaxen in onze coffee-corner of blader je door een boek van je favoriete kunstenaar in de boekenafdeling. 
Rij tot bij ons en verlies geen tijd met parkeerplaats te zoeken of te betalen; wij bieden jullie gratis onder- en bovengrondse parking aan in het hartje van Antwerpen!

YOU CREATE IT.. WE FRAME IT!

Het is de bedoeling dat je bij ons in de winkel  alles vindt om kunst te maken , maar dan ook echt alles! Wij vervullen jouw behoeften met een ruim aanbod aan beeldhoudmateriaal, schildersgerief, tekenmateriaal, presentatiemateriaal, hobbymateriaal, kunstboeken, allerhande kunstondergronden en maquettemateriaal. Na je creatie komt presentatie; wij bieden allerlei mogelijkheden om je werk te presenteren. Van een standaardkader, een sokkel of portfoliomap tot een op-maat-gemaakte inlijsting.

We presenteren onze producten en diensten in het midden van Antwerpen in een karaktervol winkelgebouw van meer dan 100 jaar oud. Ons winkelpersoneel met ruime ervaring en kennis zijn vertrouwd met de laatste technieken en producten van de markt.