De Wieuw Workshops

Een leuke manier om kennis te maken met creatieve producten

Welkom in de betoverende wereld van creativiteit bij De Wieuw. Waar inspiratie tot leven komt!

Onze missie is niet alleen om jullie te voorzien van de beste kunstenaarsmaterialen en knutselbenodigdheden, maar ook om ruimte te creëren waar kunst, verbeelding en inspiratie samenkomen. Neem deel aan één van onze workshops en maak kennis met nieuwe materialen en technieken vanuit ons gamma. We bieden een diverse reeks workshops aan, geleid door ervaren kunstenaars en professionele creatieven. Of je nu een doorwinterde kunstenaar of je creatieve reis net begint, onze workshops zijn toegankelijk voor alle niveaus.

We trachten elke maand een workshop te organiseren per winkel. Op deze pagina vind je een overzicht van onze workshopagenda!

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en onze workshops zijn populair. We ontvangen jou binnenkort graag in ons kunstenaarsparadijs waarin jouw creatieve visie tot bloei kan komen. Deze creatieve evenementen hebben als doel om creativiteit met elkaar te delen en zo de kunstenaar in ieder van ons te inspireren!

Creatieve evenementen in Juni 2024

Odoo image and text block

Zaterdag 22.06.2024
Workshop Caran d'Ache: Cherry Blossom

Ontdek de magie van Cherry Blossoms met Tineke Coppens en Caran d'Ache tijdens onze laatste workshop van dit voorjaar.

Op zaterdag 22 juni verwelkomen we Tineke Coppens in onze winkel te Antwerpen voor een betoverende workshop! Samen gaan we een prachtige Cherry Blossom-tekening in Japanse stijl maken.

Met behulp van de Supra Color Soft aquarelpotloden en NeoColor II van Caran d'Ache, gaan we de technieken en kleurgebruik verkennen die nodig zijn om deze delicate bloesems tot leven te brengen op papier. Laat je verrassen door de schoonheid die we samen kunnen creëren!

Alle materialen voor tijdens de workshop worden door ons voorzien, jullie voorzien een portie creativiteit! We starten met twee sessies van telkens 90 minuten, indien deze twee sessies volzet zijn, voegen we nog een derde sessie toe! 

Bij de inschrijving vragen we een bedrag van €15,-. Dit bedrag wordt na de workshop omgezet in een voucher waarmee jullie die dag voordelig producten van Caran d'Ache kunnen aankopen.

LOCATIE: De Wieuw Antwerpen

» Schrijf je hier in & tover een prachtige Cherry Blossom

Elke maand trachten we in onze beide winkels een workshop te organiseren.
Kijk regelmatig op deze pagina voor de nieuwste workshops of creatieve evenementen bij ons in de winkel te Antwerpen & Sint-Niklaas.

Geraak ondertussen geïnspireerd op onze Instagram-pagina »